Training ‘Personal Impact’ in Turkije

Delen:


Het geven van een korte training (werktitel: ‘personal impact’) in Turkije was een zeer intensieve, multiculturele en enerverende ervaring. Ik was hiervoor gevraagd door  voor Tim de Broekert (vanuit zijn adviesbureau Sharq), samen met Brigitte Fokkema en Rob Kurver) .

Omdat de workshops allemaal in het engels werden gegeven aan een heel gevarieerde doelgroep (van Russen en Turken tot Arabieren en Afrikanen) met verschillende functies, hebben mijn co-trainer Brigitte en ik steeds weer het programma aangepast aan de verschillende groepen.

Training Personal Impact in TurkijeDat vergde een hoop flexibiliteit en dat heb ik als zeer intensief en uitdagend ervaren. Maar ook als zeer afwisselend en verassend. Als een eerste sprong in het diepe bad. En het loslaten van een voorgenomen programma als dat beter bij de groep past.

Ook van de samenwerking met Brigitte heb ik veel geleerd. Zij is namelijk erg thuis in ‘Kern-Kwaliteiten’ ontwikkeld door Daniel Ofman. En dat werd zowel door onze deelnemers als door mijzelf als een eye-opener gezien. Erg interessant om achter je eigen ‘Kern-Kwaliteit’ te komen en ook de andere aspecten van het ‘Kern-Kwadrant’ te ontdekken.

Voor herhaling vatbaar. Dus Sharq/Tim, Rob en Brigitte, bedankt!

 

P.S. Wil jij ook eens je bedrijf weer laten reflecteren en de ramen open zetten voor wat frisse energie. Check dan ook een mijn pagina over ‘Jullie eigen Bedrijfscoach’. Hartelijke groet, Coach Chris.

Delen:

Vul hieronder je naam en e-mailadres in of bel: 050 - 318 90 90