Als ondernemer was ik dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één afspraak merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden.

Karla

Toen ik na de 2e keer naar huis reed had ik een totaal gevoel van sereniteit en kalmte, dat echt dagenlang aanhield. Het is inmiddels wel weer deels weggezakt maar toch is er nog steeds een kern van overgebleven. Ik voel me sterker. Het lijkt allemaal vrij simpel en klein wat er gebeurd, maar met groot effect.

Petroeska

Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.

Jan-Pieter

In de klas sprong hij soms uit elkaar en gooide met dingen. De juf werd helemaal gek. Dat wou hij niet, maar het leek alsof hij niet anders kon. We zijn twee keer bij Chris geweest. Al na de eerste keer snapte Wesley hoe het in zijn hoofd werkt. Na de tweede keer had hij er zelf controle over. Nu voelt hij zich niet meer 'raar' en gaat het erg goed met hem.

Gemma, moeder van Wesley (7)

Mijn vrouw had me een ultimatum gesteld, ik was teveel met mezelf bezig. Maar ik kon niet aan haar wens voldoen. Als laatste strohalm toch maar een coach gezocht. Al na een paar sessies merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en was weer in contact met mezelf. Had nooit gedacht dat ik zo in cirkeltjes kon blijven ronddraaien.

Bert

Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Na dat met oefeningen recht te hebben gezet waren we gauw klaar. Ik vond een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging.

Sonja

Vroeger skiede ik vanzelf op de automatische piloot. Ik liet me gewoon gaan en mijn lichaam deed de rest. Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Ik kon niet meer vrij skiën en autorijden, en niet zonder heftige emoties. Ik ben zelf nogal sceptisch maar door één sessie met hypnose en een stel oefeningen voor mezelf smolt de angst weg en voel ik me weer vrij.

Eileen

Iedere week bij ons weekoverleg schoot ik helemaal vast. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik iedere maandagochtend weer normaal in de vergadering.

Robin

Chris coacht in een huiselijke sfeer. Ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. Hij nam me daarnaast 'mee op reis' naar mijn onderbewuste. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf te staan en groeide mijn zelfvertrouwen. Nu kan ik goed mijn grenzen aangeven en ik heb rust in mijzelf gevonden. Chris, bedankt!

Marieke

ik wil contact

Informatie over jouw afspraak

Hieronder vind je de informatie voor onze afspraak.

Dag en tijd: De afgesproken dag en tijd kun je checken in de agenda-uitnodiging die ik per email heb verstuurd.

Duur sessie: Ik werk in sessies van 2 tot 3 uur. Soms zijn we sneller klaar, soms is de volledige drie uur nodig. Heel soms loopt het zelfs iets uit. Plan op de dag van de afspraak niet te krap, beter nog, zorg dat je de vrijheid hebt.

Adres: Balkstreek 1 B, 9845 AE Visvliet. (Visvliet ligt tussen Grijpskerk en Buitenpost)

Kosten: Zie het overzicht met tarieven hieronder.

 

Telefonische backup en nazorg

Als je mij inschakelt als coach kun je me altijd bellen als je ergens tegenaan loopt of vragen hebt. Ik kan natuurlijk niet altijd opnemen, spreek dan de voicemail in of stuur me een sms. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Telefoonnummer: 06 – 24 59 32 03.

Locatie / adres

Het middeleeuwse dorp Visvliet ligt aan het riviertje de Lauwers en aan de doorgaande weg N355 tussen Grijpskerk en Buitenpost. Het adres is Balkstreek 1 B, 9845 AE Visvliet.

Parkeren

Je kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover herberg “Het Koetshuis”.

Dan wandel je vanaf de parkeerplaats richting de camping (groen grasveld) en sla je het weggetje in naar links om een stenen schuurtje heen. Vervolgens zie je aan de rechterhand een houten huis/schuur met bij de deur het nummer 1 B. Dan ben je gearriveerd. Je kunt me rond die tijd ook bellen als je mijn aanwijzingen niet in een keer snapt.

Niet te vroeg

Je hoeft niet te vroeg te komen (ik heb geen wachtkamer). Kom op of vlak na het afgesproken tijdstip .

Trui of vest

Ik stook met een houtkachel. Neem in de koudere seizoenen voor de zekerheid een warme trui of vest mee voor als dat iets te fris voor je is. Ik heb ook wel een paar dekens.

Afzeggingen (per telefoon s.v.p.)

Ik heb tijd voor je gereserveerd. Mocht er toch iets tussenkomen dan weet ik dat graag meer dan 48 uur (per telefoon) van tevoren zodat ik nog iemand anders kan coachen in de vrijgekomen tijd. Voor afzeggingen minder dan 48 uur van tevoren reken ik een bedrag van € 95 euro voor een gemiste sessie. Telefoonnummer: 06 – 24 59 32 03.

Alle tarieven op een rij (incl. btw)

Telefonische intake/kennismaking gratis.

Persoonlijke kennismaking / intake (1 ½ uur) € 175

Een losse sessie (met in de 1e sessie een uitgebreide intake) van 2 tot 3 uur € 330

100% Succes Traject / Traject Coach voor Jezelf  € 990
(3 tot 5 sessies van 2 tot 3 uur, 6e en volgende sessie € 95)

Coach voor Pro’s Traject € 990
(3 tot 5 sessies van 2 tot 3 uur, 6e en volgende sessie € 95)

Traject Relatieredding E.H.B.R.
Met je partner € 1.450
(5 tot 7 sessies van 2 tot 3 uur, vervolgsessies € 95)

of

Individueel zonder partner € 990
(3 tot 5 sessies van 2 tot 3 uur, vervolgsessies € 95)

Kindercoaching (ook pubers)
Het begint bij mij met de ouders/verzorgers (zonder kind) en neemt in ieder geval een volledige sessie in beslag € 330.
Daarna nog extra sessie of traject voor de ouders of een traject voor het kind.
Kindercoaching: € 590
(2 tot 3 sessies van 1 tot 2 uur)

Betaling voor de afspraak

Betaling graag voorafgaand aan de afspraak. Op verzoek stuur ik je een factuur per email. Ik houd de financiën en administratie graag zo simpel mogelijk.

De trajecten mogen ook in drie termijnen worden betaald voorafgaand aan de eerste drie sessies.

Bedrijven betalen de trajecten voor medewerkers in een keer vooraf.

Mijn rekeningnummer is:

NL73INGB0656424478

t.n.v. Coach Chris.

Zorgverzekeraar

Mijn kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

_________________

Coach Chris, onbewust oplossen

 

06 24 59 32 03

chris@coachchris.nl

Flessenpost

Nieuws, inzichten, tips en tricks.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in of bel: 050 - 318 90 90